SİİRT / MERKEZ - Fevzi Çakmak Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda yapılan izleme ve değerlendimelerin sonuçları,velilerle analiz edilmiş olup, LGS Sınavına kalan sürenin en iyi şekilde değerlendirilmesi ile İlgili bilgilendirme yapılmıştır.

Mrt

Okul yönetimi koordinesi ve sınıf rehber öğretmenleri tarafından velilerin okula katılımlarını sağlamak, ayrıca öğrencilerin gelişim ve akademik yeterlikleri ile ilgili velilere dönüt verebilmek açısından 12 Mart cumartesi ve 13 Mart pazar günü Veli toplantısı yapılmıştır.

Mrt

Ülkemizde farklı acil yardım çağrıları için kullanılan 7 kuruma ait acil çağrı numaralarının (İtfaiye: 110, Jandarma: 156, Polis: 155, Sağlık: 112, Orman: 177, Sahil Güvenlik: 158, AFAD: 122) tek numara (112) altında toplanması amacıyla geliştirilmiştir. Bu konu haklında Siirt İl Sağlık Müdürlüğü Personellerince Öğrencilerimize bilgilendirme yapılmıştır.

Mrt

Okul Rehberlik servisi ve Okul idaresi koordinesinde 8. Sınıf Öğrencilerine yönelik bilgilendirme semineri yapılmıştır. Açılış konuşması yapıp öğrencilere Sınavın önemi noktasında bilgi paylaşımında bulunan Okul Müdürü Murat KALKAN, Sınav için kalan sürenin çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ayrıca Başarının birinci adımının Planlı ve programlı çalışma ile olduğunu hatırlatmış olup, öğrencilerin motivasyonu noktasında öğrencileri güdüleyerek Öğrencilere Başarılar dilemiştir. Okul Rehber Öğretmeni Elif KESKİN BENEK hocamızın da katkılarıyla yararlı bir bilgi paylaşımı sağlanmıştır.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi kutlarız.